Guldvardag | Hur har det gått att implementera värdegrunden?
15615
post-template-default,single,single-post,postid-15615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Hur har det gått att implementera värdegrunden?

01 apr Hur har det gått att implementera värdegrunden?

att skapa meningsfull vardag, gör vi det och hur görs det? Hur bemöter vi varandra, vi som jobbar respektive bor på omvårdnadsboenden? För några av oss är VÅBO vårt hem, för andra är det vår arbetsplats. Tillsammans kan vi skapa både arbetsglädje och livslust! Utbildningsföretaget Add:action utbildning började arbeta med kultur som verktyg i äldreomsorgen redan 2008. Eftersom kursdeltagare efterfrågade mer tips och inspiration arbetade vi fram ”Guldvardag – för arbetsglädje och livslust!” – en handbok helt enkelt – som får plats i fickan för att lätt kunna användas i varje möte med en eller flera personer.

-”Med handboken i högsta hugg hittar vi alltid på massa roliga saker” säger Senada Demirovic, Södermalmshemmet i Örebro.

Är du nyfiken på hur ni kan använda kultur som ett verktyg för att ”leva” värdegrunden? hör av er så berättar vi mer om boken, inpirationsföreläsningen och workshops som vi erbjuder!

No Comments

Post A Comment